dimarts, 22 d’octubre del 2013

Notícies Lleida Social: Convocatòria de la comunitat educativa en defensa del sistema educatiu. DIJOUS 24 D'OCTUBRE A LLEIDA.

LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA: NI LOMCE, NI RETALLADES. ATUREM LA LEC.

Les entitats i organitzacions del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) i diversos moviments i plataformes en defensa de l’educació, es dirigeixen a la ciutadania per demanar ajuda, compromís i col·laboració per defensar  l’educació pública, front les polítiques que l’amenacen.

Des de la plataforma Lleida Social recolzem aquesta iniciativa donant suport a la Vaga General d’Educació que hi ha convocada a nivell d’estat per totes aquestes entitats i moviments en defensa de l’educació pública. La convocatòria a Lleida és aquest dijous 24 d’octubre. Sortirà a les 18h de la tarda dels Serveis Territorials d’Ensenyament (C. de la Pica d’Estats, 2) i anirà fins a  la Delegació del Govern de la Generalitat (C. de Lluís Companys, 1).

El principal objectiu del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) és vetllar i defensar l’educació pública i la seva qualitat. L’educació pública és un dels pilars fonamentals en una societat democràtica i cal defensar-lo col·lectivament i amb fermesa.

Per això la MUCE vol animar a la ciutadania a participar en aquesta convocatòria de lluita per a la defensa de l’educació pública i demana ajuda als ciutadans per fer front a les polítiques de retallades que amenacen el sistema educatiu i per mostrar el rebuig a la LOMCE i a totes les mesures que suposen un retrocés en l'àmbit educatiu.

MUCE: AEP, AJEC, A.M ROSA SENSAT, FAPAC, FAPAES, FE CCOO, FE CGT  , FETE-UGT, FMRPC, SINDICAT D’ESTUDIANTS, SINDICAT D’ESTUDIANTS DELS PPCC i USTEC-STE’s.


Lleida Social estem amb el MUCE!

Seguiment de la notícia a Twitter si necessiteu més info.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada