dilluns, 6 de maig del 2013

Gran participació AULA AL CARRER


#4 Maig Lleida

L’aula al carrer organitzada i treballada per l’Assemblea Groga de Lleida i recolzada per la plataforma Lleida Social què va tenir lloc aquest dissabte #4maig a la plaça de l’Auditori Municipal de Lleida, va estar tot un èxit organitzatiu i de participació.

L’acte va començar amb una intervenció d’Eduard Balches, portaveu de la PAH a Lleida, que ens va explicar com es gesta tot el tema  de la crisi i com i on comença la bombolla immobiliària a España i arreu del món. I com aquesta acaba desembocant en la situació de crisi actual on només en el sector de l’habitatge han quedat 1 milió de pisos desocupats i 400.000 famílies s’han quedat sense sostre.

La jornada va seguir amb l'Arcadi Oliveres amb el discurs de denúncia del sistema econòmic actual que porta a la pobresa i la misèria dels pobles. Professor d’economia a la UB i activista destacat per la lluita dels drets humans, que no es va tallar un pel en explicar que la situació actual es pot canviar i que les retallades es poden fer en una altra direcció. Va donar xifres de la inversió actual amb despesa militar, 52 milions diaris, per part de l’estat espanyol, va proposar solucions per sortir de la crisi com la desinversió en despesa militar, la persecució del frau fiscal, la creació d’una banca ètica o pública, etc. Totes elles recollides al procesconstituent.cat.

La jornada va acabar amb música popular on destaquem el cant de l’Estaca de Lluis Llach.

També destaquem que els organitzadors van estar recollint firmes per a la dimissió del ministre José Ignacio Wert i a favor de la ILP per la Renda Garantida Ciutadana durant tota la jornada.

Des de Lleida Social us animem a seguir de ben aprop els actes reivindicatius i de denúncia que es realitzen a través del nostre calendari i a que doneu el vostre recolzament i la vostra signatura a tot allò que us pugui interessar. A la nostra pàgina principal trobareu on fer-ho i si no us queda clar sempre ens podeu enviar un mail a lleidasocial@gmail.com o a través del nostre Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada