dijous, 26 de setembre del 2013

Agenda Lleida Social: Lleida Social amb paradeta pròpia per a la Festa Major de Lleida. RECOLLIDA DE SIGNATURES ILP RENDA GARANTIDA CIUTADANA.

Aquest dissabte 28 de setembre alguns dels membres de Lleida Social estarem als Camps Elisis celebrant la Festa Major de la ciutat i amb una paradeta pròpia. La paradeta anirà dirigida a totes aquelles persones que es vulguin informar sobre la ILP de la Renda Garantida Ciutadana i per aquelles persones que vulguin donar la seva firma. El mateix dia, i organitzat per la Promotora d'aquesta iniciativa, s'ha organitzat una altra paradeta a la ciutat de Barcelona. Més info.

Us recordem que la ILP és una Iniciativa Legislativa Popular que  neix per fer efectiu el dret establert al nostre estatut d'autonomia que diu que "les famílies o persones en situació de pobresa tenen el dret a accedir a una Renda Garantida Ciutadana que els hi garanteixi una vida digna". Aquest dret que avui està al nostre estatut, no està en un projecte de llei i és per aquest motiu que un grup de persones expertes s'han posat en marxa per tirar endavant aquesta iniciativa, fent efectiu el dret que tenim els ciutadans a la participació política.

Són simpatitzants d'aquesta iniciativa diversos moviments i plataformes socials, sindicats, activistes de renom, economistes, experts en dret, grups de docents, etc.

Si teniu dubtes o voleu passar a saludar-nos i/o a donar la vostra signatura, ja ho sabeu! Ens trobareu el dissabte dia 28 de setembre durant tot el dia a l'entrada principal dels Camps Elisis (abans d'arribar al River).

HORARI:
12 a les 14 hores; i de les 18 a les 20 hores

12h-14h

18h-20h

12 a les 14 hores; i de les 18 a les 20 hore
Per a més informació visiteu la nostra secció de notícies o seguiu-nos a Twitter o a Facebook.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada