divendres, 26 de juliol del 2013

Agenda Lleida Social: Aquesta tarda MANIFESTACIÓ davant la seu del PP per donar veu a les ciutadanes i als ciutadans de Lleida.

CONVOCATÒRIA PER EXIGIR LA DIMISSIÓ DEL GOVERN DEL PP:

Davant les últimes revelacions sobre el mal govern que han estat duent a terme el Partit Popular durant mes de 20 anys i que fiquen de manifest la corruptela podrida que regna dins dels nuclis durs dels principals partits polítics, des de el col·lectius d’indignants i moviments socials d'arreu de l'Estat es convoca a tots els ciutadans i ciutadanes a que es concentrin a les places de totes les vil·les i ciutats per exigir la dimissió de tot el Govern de Mariano Rajoy.

PROU! PROU!! No tenim per que aguantar les seves mentides!

La plataforma Lleida Social recolza aquest moviment i anima a totes les ciutadanes i ciutadans a participar. Junts hem de manifestar el nostre desacord davant la corrupció, davant les polítiques de privatització, davant el frau fiscal, els comptes a Suïssa i altres paradisos fiscals, el nostre desacord davant la poca sensibilitat que es té amb les decisions que es prenen diàriament des del Govern, des dels seus llocs de treball. Decisions còmodes que a ells no els afecten, però a nosaltres sí!

Hem de protestar per alçar la nostra veu perquè ells ja alcen la seva!

La Convocatòria a Lleida és AVUI dia 26 de Juliol, a les 20h. a la Plaça Sant Joan, davant la seu del PP.
  
Qui lluita pot perdre, qui no lluita ja ha perdut!

DIFUSIÓ 15M LLEIDA. 

+ informació: acapadalleida.info@gmail.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada