dimecres, 19 de juny del 2013

Notícies PSC Terres de Lleida: Presentació informe Fundación IDEAS en què es defensa "La Llei de Dependència" i altres mesures per a sortir de la crisi.

Dijous 14 de juny a la sala Alfred Perenya de l’IMAC de Lleida, la La Fundación IDEAS va presentar l’informe “Hacia una economia abierta. Ideas para el crecimiento en el Horizonte 2012”. La presentació va anar a càrrec de Jesús Caldera, Vicepresident Executiu de la Fundación IDEAS i ex-Ministre de Treball i Assumptes Socials.

Jesús Caldera, va explicar que “avui  a Espanya hi ha 700.000 famílies que no tenen cap ingrés i no sembla acceptable que en una Europa i una Espanya avançades hi hagi persones que no tinguin cap esperança de trobar una feina ni de tenir ingressos” i va posar de relleu que “convé no retirar recursos públics en el servei a les persones. També va defensar la Llei de Dependència que “és segurament el major jaciment de creació de feina en el futur a l’Estat”. Va explicar que “aquest govern hauria d’exigir a la Unió Europea que li permeti augmentar els recursos en sectors com aquest i que no computés en dèficit perquè estem parlant d’elements que poden ajudar a sortir de la crisi”. 

També va apuntar altres mesures que trobareu a l’informe complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada