dilluns, 10 de juny del 2013

Agenda JSC Lleida: Dimarts 11 de juny, debat obert per l'Ocupació Juvenil que pretén explorar noves estratègies a l'abast de la Paeria de Lleida.

La situació actual dels i les joves és d'autèntica emergència social i política: 57,22% d'atur juvenil, milers de joves s’han vist obligats a l’exili per manca d’oportunitats aquí, qui treballa ho fa en condicions precàries, el 82,3% ho fa temporalment i el 51% a temps parcial. 

L'Ajuntament de Lleida fa cosa d'uns mesos presentava el Pla oQp't per tal de fomentar l'ocupació, formació i emprenedoria juvenil i properament  es celebrarà un Ple Monogràfic Extraordinari sobre l’atur juvenil al Parlament de Catalunya.

Des de JSC Lleida, Joventut Socialista de Catalunya a Lleida, volem centrar el debat públic cap a aquesta qüestió i que totes les administracions tirin endavant totes les mesures, plans i estratègies que estiguin al seu abast. 

És per això que us convidem a participar al
Fòrum de Debat per l'#OcupacióJuvenil 


Obert a tota la joventut de Lleida 
a les 18h a la Sala de Juntes del Rectorat de la UdL (2a planta). 

Oriol Yuguero és Regidor de Joventut de Lleida 
Antonio Ortiz, promotor i gestor dels continguts de http://garantiajuvenil.com

Aquest debat obert pretenem que serveixi per proposar i explorar noves propostes d'estratègies que estiguin a l'abast de la Paeria de Lleida construïdes a partir del debat i l'opinió de tota la joventut de Lleida, sigui quina sigui la seva condició política. 

Les Joventuts Socialistes de Catalunya estan adherides a Lleida Social.

Per visualitzar el Pla local d'ocupació i emprenedoria juvenil feu clic:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada