dijous, 30 de maig del 2013

Notícies Lleida Social: Acta reunió 29 de maig de 2013

L’Associació Antisida de Lleida s’integra com a nou membre de la Plataforma Lleida Social, de la que ja en formen part 35 entre associacions i organitzacions.

També es va aprovar, en la coordinació mensual de la Plataforma celebrada ahir, continuar organitzant actes de presentació de la ILP de Renda Garantida de Ciutadania en diferents poblacions i barris de la ciutat.

El primer d’aquests actes està previst de celebrar aquest divendres 31 de maig a les 20:00h. al Teatre l’Amistat de Mollerussa amb la participació de Sixte Garganté, Lluis Torrents i Xavier Romera. També es va acordar de presentar als ajuntaments i Consells Comarcals de les nostres comarques, per que siguin aprovades, mocions que facin referència a l’aprovació de la ILP sobre la Renda Garantida de Ciutadania.

D’altra banda, es va decidir donar suport a les distintes mobilitzacions  i concentracions que tindran lloc a la nostra ciutat els pròxims dies, entre elles la del proper dia 1 de Juny que amb el títol de “Que es foti la troika”  tindrà lloc a la Plaça de la Pau a les 19:00h. així com assistir i participar en la reunió de diferents plataformes i assemblees de tot Catalunya que es celebrarà el proper dia 8 de Juny, en lloc encara pendent de decidir.

Lleida a 29 de maig de 2013 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada